Yoni Steam

Helende kruiden-sauna voor de vagina en baarmoeder

De Nung Thaan (Yoni Steam) is een traditionele Thaise verzorging door middel van een stoombad met een mengsel van 6 Thaise kruiden voor de vagina en baarmoeder.

Wij nemen een comfortabele stoomstoel mee waarop je een klein half uurtje ontspannen mag plaatsnemen. Om de behaaglijkheid vast te houden, en zodat er geen stoom ontsnapt, dekken wij je benen toe met een deken. De kruiden kunnen nu hun helende en magische werk doen.

De helende voordelen van een Yoni Steam zijn onder andere:

  • Ondersteuning bij het herstel van de hechtingen. Vooral heel fijn na inknippen of scheuren
  • Stimuleert de terugtrekking van de baarmoeder naar de originele grootte / positie
  • Verwijdert achtergebleven loggia
  • Verzorgt, heelt en ondersteunt de genezing van wonden
  • Kalmeert zwellingen / infecties en gaat deze tegen

In Nederland wordt er in het algemeen paars (vicryl) en wit (rapide) hechtdraad gebruikt. Rapide is snel oplosbaar en de laatste jaren wordt dit ook steeds vaker gebruikt voor het doorlopend hechten van een knip. Het draad lost op door o.a. vocht. Een stoombad versnelt dit proces. Na vijf dagen is de functie va het draad minder belangrijk en kun je starten met een yonisteam. Rond de zesde dag worden uitwendige hechtingen door de verloskundige verwijderd. Onderliggende hechtingen hebben wel zes weken nodig om zelf op te lossen. Soms lost het onderhuidse hechtmateriaal niet goed op en kan een yonisteam uitkomst bieden.

Let op! Juist bij een keizersnee is een yonisteam een must. De kruiden trekken door de vagina naar de baarmoeder.

Volg ons!